MADONNA KONSERT TELE2 ARENA 2015

 Instagram - Jellicas

Som ni vet kastade jag och mamma oss iväg till Globen / sthlm igår för att uppleva Madonna för första gången i våra liv. Vi hade trevligt, åt middag, tog en fördrink och sprang runt i som kändes som en evighet för att leta rökruta inne på Tele2 arena. Konserten började sjukt sent och jag tyckte inte att Madonna var som jag hoppats på. Jag förstår att hon vill promota för sin "nya" musik, men samtidigt ÄR madonna sin gamla musik. Det är den alla känner igen henne för, det är den som gjort henne så stor, det är den alla betalat för att komma och lyssna på. Så det blev inte ett sånt där historiskt ögonblick man kommer komma ihåg tyvärr. Jag tror Backstreet Boys gav mer på scenen när jag var 13 år och såg dom i Globen än legenden Madonna.

Det minnesvärda på arenan var mest när hon höll en tyst minut för alla offer som tyvärr förlorade sina liv i terrorattackerna som paris utsattes för natten innan. Hon avslutade den tysta minuten med Like a prayer. Det var ett viktigt ögonblick.

Det värsta var nog Tele2 arena.. vilken jävla skit arena för en konsert. Vi hade platser rätt långt bak i arenan och man såg verkligen ingenting. De två TV aparaterna brevid scenen som är till för personer med platser långt bak var så små att man ändå inte såg ett skit. Jag kan omöjligt säga idag om henne framträdande var bra eller inte eftersom man mest bara satt och lyssnade på musiken och helt fick lägga framträdandet på hyllan. Jag undrar om det fanns fler som upplevde samma sak? Kanske var det inte hennes val av låtar, utan faktiskt arenen som förstörde hela konserten? För vad jag förstår av tidningarna idag så hyllar dom hennes framträdande. Varför kände vi inte samma sak? Många som satt på just våran läktare suckade och verkade mest prata med varandra medan hon sjöng. Alla i arenen stod stille medan hon uppträdde med låtarna. Tråkigt att man själv inte fick den där känslan som tidiningen skriver om.

Well well.. nu har jag i alla fall sett Madonna - Check!
LÅTEN UNDER: en av hennes nya låtar.

 Bilder: lånade från http://www.theyouway.com/
#1 - - jojo:

hörde samma sak av min tjejkompis att de va inte de bästa

#2 - - jojo:

hörde samma sak av min tjejkompis att de va inte de bästa

#3 - - Markus :

Ni får väl skylla er själva om ni inte kan hennes nya musik. Haha turnén heter ju som hennes nya platta?