MÅNDAG MORGON

Godmorgon. Vaknade vid sju tiden, men somnade om eftersom S var uppe med Nova. Nu ligger Nova och sover och jag passar på att blogga lite under tiden. Mjölken är slut, så det blir inget kaffe för min del, typiskt. Läser uppdateringar på FB att Obama och Putin ska slå sig ihop och kriga mot IS. Alla har vi delade meningar kring detta. Många säger att USA är hycklare eftersom det var USA som skapade ISIS, andra verkar strunta i vem som skapade vad, bara man utplånar IS. Jag tillhör gruppen som hurrar högt över att två stormakter tar över styret och kommer att göra allt i sin makt för att utplåna det störta hotet våran mänsklighet står inför. 
 
Mulen måndag idag och jag har ingen aning vad man ska göra. Såna här dagar känns det extra tråkigt att vara "mammaledig". Man blir hemmasittandes eller bara en snabb vända till affären. Nova blir rätt kinkig av att vara hemma en hel dag också, ingenting känns kul för henne. Spelar ingen roll hur mycket leksaker man kastar fram, hur mycket man försöker roa henne, hela hon känns uttråkad. Men jag dömer henne inte för det, vem blir inte uttråkad av sånt här skitväder och bara massa mörker?
 

Har ni testat dessa produkter från Apoteket? 
Jag har hört massa bra om dom och tänkte försöka införskaffa mig dom under löning. Älskar att testa på nya produkter även om min hud ibland säger ifrån. HIttills har Maria Åkerbergs produkter varit dom absolut bästa som min hud gett positiv respons mot. Någon av er som testat dessa, vad tycker ni?
#1 - - neamarklind:

hoppas dom lyckas utplåna IS.