EN NATT AV GRÅT OCH FEBER


Wow klockan är 03.44 och jag har inte somnat än. Nova har feber och har gråtis sig igenom hela kvällen och halva natten. Tycker så synd om min lilla ängel. Har gett henne alvedon och vaggat henne i timmar, men inget hjälper. Det är tänderna som är på gång och hon precis som många andra barn har fått en fruktansvärd feber. Man känner sig så hjälplös. Men jag gör precis allt jag kan. 
 
Ska försöka skutta i säng nu när jag lyckats få henne att somna. Lär bli en lika lång och gråtig dag i morgon. Hoppas alla fredagsfirare har det bra, gör inget som jag hade gjort i 20 års åldern :) Tacka vet jag att vara 30, så sjukt skönt. 

FINALLY FRIDAY

 
Godmorgon mina vänner, allt bra med er? Det blev aldrig någon uppdatering på bloggen igår eftersom jag var ute hela eftermiddagen och var så extremt trött på kvällen (somnade rätt tidigt). Var irriterad hela kvällen igår av vissa anledningar. Tycker en del människor borde ta sig en ordentlig funderare över saker och ting. För det är inte okej att bete sig på ett elakt sätt mot människor och sedan förvänta sig att bli förlåtna om och om igen.
 
Snart är november här och det betyder Madonna consert för min del ♥ Jag och min mamma ska gå och se Madonna den 14 November på Tele2 arena i Stockholm. Jag har sen jag var liten lyssnat på Madonna (en artist som följt en genom livet). Det ska bli så sjukt roligt att se henne live. Det är typiskt en sån artist som man måste se live någon gång, finns inga ursäkter. Känns som November kommer gå lite snabbare med denna tillställning. Någon av er som ska gå?
 
För mig är det här Madonna..vouge. 
Vet inte exakt vad jag tycker om hennes nya musik, den tilltalar inte mig så mycket. Madonna var som bäst på 80-90talet.

DREGGLAT SÖNDER KUDDEN

OMG va trött jag var nu mitt på dagen. S tog en promenad med Nova och jag toksomnade (var inte riktigt med meningen). Vaknade upp nyss helt väck i skallen. Vart kom den tröttheten ifrån? Jag sov ju bra under natten. Kanske va just de att jag somnade gott för första gången på länge. Huvudet var väl så pass utvilat att jag inte kunde hålla ögonen öppna eller nått.
 
Om 30 minuter kommer J hit och jag ska passa på att städa i ordning lite. Byta lakan vore kanske något då jag dregglade sönder kudden. Har en del mail att gå igenom och en fakturering som ska ändras lite i för att kunna få betalat för ett sponsrat inlägg jag gjorde här för någon dag sedan #livetsombloggare.

Nu: koka en kaffe och vakna till på nytt för andra gången idag.