GUNILLA TYCKER TILL

 
Alltså denna kvinna... D e n n a  k v i n n a :) jag bara älskar henne. Säg vad ni vill om Gunilla Persson, men hon underhåller mig varje kväll här hemma, både i Svenska Hollywoodfruar samt i sin nya show Gunilla tycker till som jag sitter och tittar på just nu. Jag menar hur bra kan det bli när hon gör en rap video med Dogge Doggelito hahaha.

Från början när jag såg Gunilla i TV rutan så reagerade jag nog som alla - Vem i helvete är hon? Hon startade bråk med precis alla hollywoodfruar och sa exakt vad hon tyckte och tänkte. Men så insåg jag att det är precis en Gunilla som hela Sverige behöver. I det här landet vågar vi aldrig tala ut och stå upp för våra åsikter. Vi har alltid varit landet "lagom". Ingen får sticka ut, ingen får ta plats, den där jävla jantelagen. Skönt med lite friska fläktar som tar plats i sköna program under kvällarna. Team Gunilla
 
Jag precis som Gunilla tycker att jantelagen är något som borde kastas i soporna. Det är många Svenskar som flytt landet pga. denna totalt meningslösa lag. Hur ska man kunna bli något om man inte får sticka ut ur mängden? Få vara annorlunda och egen? Jag tycker det är inspirerande och spännande med personer som vågar sticka ut och göra sin egna grej. Jantelagen skapar bara en typisk svensk svartsjuka, hatar den. Vi borde uppmuntra istället för att se ner och va avundsjuka.
 
#1 - - Denise Taylor:

Jag tål verkligen inte Gunilla just för att hon vill bråka med alla :P Har inga problem med folk säger vad de tycker men känner att hon ibland borde tänka om en gång innan hon öppnar sin mun, för det kommer fram väldigt elakt ofta tyvärr.

Svar: Hahaha.. men det ÄR ju just det som är kul med henne. Hur många bänkar sig inte framför TVn bara för att få se vad hon ställer till med. En typiskt känd person som livar upp tv kvällarna ... LOVE IT :D
Jellica

#2 - - Emina :

Hon är som ett stort barn 😀

Svar: Ja men det är ju de som är kul :D
Jellica

#3 - - Denise Taylor:

SV: Haha smaken är som baken, lämnar hellre rummet när hon är med :P

Svar: hehe :)
Jellica