STATOILS FAIRTRADE MÄRKTA KAFFE ♥

 
Satt här i soffan och fick ett sånt där sjukt kaffesug "ni vet". Åååh hela kaffetarmen suktade efter en god kaffe från statoil. Så jag gjorde slag i saken och tog på mig skorna och gick dit. Visste ni att ni på statoil idag kan köpa fairtrade märkt kaffe samt kravmärkt? Du kan välja allt från vanligt svart brygg kaffe, cappucino samt espresso. Jag tycker det är helt underbart att statoil satsar på kravmärkt samt fairtrade märkta produkter, kan det bli bättre? Nej det kan de inte... det gynnar alla i längden att dricka deras kaffe.
 

När du handlar exempel ett fairtrade kaffe så är du garanterad att de odlare och anställda som odlar fram kaffebönorna jobbar under förbättrade arbetsvillkor. När du köper ett kravmärkt kaffe så vet du att kaffet är ekologiskt producerat. Det betyder att den är producerad med hänsyn till naturen, klimatet, djuren samt oss människor. 

 
Men kom igen.. självklart vill man köpa kaffe som gynnar sitt egna kaffesug och som bidrar till alla dom här super bra sakerna. Från och med nu blir ofta ett kaffebesök på statoil kan jag lova. Det krävs så lite för att bidra till något bra - en kaffe exempel :) 
 
 

Statoils kaffemaskiner är nya och är utformade för att mala hela kaffebönor, maskinerna är justerade just för att få fram den fylliga och runda smaken, det är precis så vi vill ha vårat kaffe, gjort på ett riktigt sätt som lyfter fram varje arom vid varje klunk.
 
Sen har statoil även något som jag aldrig hört talas om tidigare - Smakgaranti! Det betyder att om du inte håller med dom om smaken på kaffet kan du uppvisa kvittot och få pengarna tillbaka.

 
Inlägget är sponsrat
#1 - - Anonym:

Tips! Arvid Nordqvist kaffe är också fairtrade och krav märkt. Om du vill dra på en kanna bra kaffe hemma med.